La Setmana Santa de Gandia reparteix 15.000 euros entre diverses entitats per a accions socials

La Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia ha lliurat els fons recaptats al llarg de tot l’exercici destinat a acció social a les diferents associacions de Gandia i la comarca amb les quals col·labora.
L’acte, celebrat dijous al saló d’actes del local museu de la Setmana Santa, va comptar amb la presència de les autoritats i membres de la Germandats i de les associacions beneficiàries.
Entre les activitats més destacades per a arreplegar aquests fons, es troben el dia del confrare, que té lloc a l’octubre, el sopar de les Creus de Maig, la jornada de convivència amb els Franciscans, i el teatre solidari.
La Junta Major de Germandats va agrair a totes les entitats, Ajuntament, companyia teatral “Xirimiri Teatre”, empreses col·laboradores de tots els actes amb aportació de productes per als menjars i articles per als sortejos, la seua col·laboració desinteressada en benefici de tots els col·lectius necessitats.
L’acció social de la Junta Major comprèn diferents aspectes, un d’econòmic, com els fons que es van lliurar en aquest acte, però també col·labora en espècies com amb la Campanya del Quilo en favor de Càrites en Nadal.
L’aportació econòmica al Centre d’Acolliment Sant Francesc d’Asis en la jornada de convivència al novembre, la col·laboració amb Creu Roja en el Dia de la Bandereta o l’ajuda a l’Associació de Malalts d’Alzehimer en la marató solidària són altres formes de col·laboració amb les associacions de la ciutat.
La quantitat recaptada en aquest exercici ha sigut de 15.005€, dels quals ja s’havien repartit en els actes esmentats anteriorment 2.005€. La resta van quedar repartits de la següent forma:

Centre Polivalent Joaquín Ballester: 500€.
Associació Jezrael-Centre Endavant, 800€.
Associació Parkinson Gandia: 1.100€.
Centre d’acolliment Sant Francisco de Borja: 1.500€.
Menjador Social, 2.100€.
Centre d’acolliment Sant Francisco de Asis, 2.300€.
Preventorio infantil Nostra Senyora de l’Empara, del com la Junta Major és membre del Patronat, 4.700€.

Totes les associacions beneficiades van agrair a la Setmana Santa de Gandia la quantitat rebuda i finalment, el Regidor Delegat de l’Ajuntament, Ciro Palmer, i la Presidenta de la Junta Major, Mª José Martí, van agrair en les seues paraules a totes les associacions la labor que realitzen amb els més desfavorits i a tots els membres de la Germandats la seua participació en tots els actes que s’organitzen els quals donen com resultat aquesta gran quantitat de fons que es van repartir.

Et Pot Interessar