17.4 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

LA SETMANA SANTA DE GANDIA POSA EN MARXA L’APLICACIÓ MÒBIL OFICIAL

• La Setmana Santa de Gandia es posiciona, així com el primer col·lectiu de Gandia, per nombre de membres, a comptar amb una nova eina digital que permetrà accedir a la informació sobre la Setmana Santa de Gandia des de qualsevol lloc del món.

• Segons Emili Ripoll “aquesta aplicació ens permet promocionar el turisme religiós de la ciutat de Gandia que al costat de la declaració de Festa d’Interés Turístic Nacional seran claus en l’arribada de nous turistes a la nostra ciutat”.

La Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia anuncia que ha posat en marxa una aplicació mòbil oficial en la qual digitalitza la seua història, agenda i programa d’actes, així com la seua promoció turística a tot el món.

La Setmana Santa de Gandia es posiciona, així com el primer col·lectiu de Gandia, per nombre de membres, a comptar amb una nova eina digital que permetrà accedir a la informació sobre la Setmana Santa de Gandia des de qualsevol lloc del món.

Així mateix, l’aplicació mòbil oficial de la Setmana Santa de Gandia conté un apartat dedicat a les 18 Germandats de la ciutat i una breu descripció de la seua història, així com de les imatges d’aquestes. Destaca també l’apartat de l’agenda i una secció dedicada al programa d’actes de la Setmana Santa de 2022.

Amb aquesta novetat es busca dotar d’una major projecció i immediatesa que permetrà informar els usuaris de la mateixa de qualsevol canvi o incidència que es produïsca mitjançant l’enviament d’una alerta en el moment en el qual comencen les processons i els actes de la Setmana Santa de Gandia 2022.

Segons ha manifestat Emili Ripoll, President de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia “arranca un projecte de digitalització que ens permet ampliar el públic potencial al qual podem arribar” al que ha afegit “aquesta aplicació ens permet promocionar el turisme religiós de la ciutat de Gandia que al costat de la declaració de Festa d’Interés Turístic Nacional seran claus en l’arribada de nous turistes a la nostra ciutat.”

L’aplicació es troba disponible tant per a Android com per a Apple i es pot accedir a través dels següents enllaços:

Google: https://play.google.com/store/apps/details?id=semanasantagandia.app

Apple: https://apps.apple.com/uy/app/semana-santa-gandia/id1578665123?l=es

Articles relacionats