21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

El pilot d’Oliva, Vicente Rocher, va ser profeta en la seua terra

El pilot d’Oliva Vicente Rocher va pujar al més alt del podi aquest passat diumenge després de véncer sorprenentment en la prova inicial del campionat territorial valencià de velocitat en la categoria de 80 c. c. automàtica celebrat en el Kàrting Vives d’Oliva.

Karting Oliva

Sens dubte el d’Oliva va traure tota la seua experiència per a obtindre una victòria èpica en el seu propi feu. La victòria no entrava dins dels pronòstics de carrera, ja que durant els entrenaments va finalitzar amb una discreta setena posició de Rocher i amb Sergio Ballesteros com el millor.

La carrera va ser una altra cosa, ja que el pilot d’Oliva va marcar un fort ritme des de l’inici, que només va aguantar Javier Royo que va anar trepitjant-li els talons i realitzant una igualadíssima batalla per aconseguir la victòria que a la  va recaure en Vicente Rocher amb dues mil·lèsimes de diferència sobre el pilot de Torrent.

En la quarta plaça va finalitzar el daimuser Isidro Tarraso, amb una diferència de mig minut del guanyador, mentre que el simater Basi Manguan va haver d’abandonar.

Pérez venç en 80 GP

En la categoria regna de 80 Gran Premi, el pilot de Cullera i exmundialista Javier Pérez va dominar la carrera des dels mateixos entrenaments fins al final encara que va tindre davant al jove talentós de Marbella Jesús Ríos que amb tan sols 14 anys es va proclamar campió d’Espanya de Superbikes Promo 3 en el 2021.

Tots dos corredors van estar molt igualats en les primeres voltes fins que Pérez va traure tot el seu arsenal per a véncer amb tan sols 5 segons sobre Ríos mentre que la resta de participants van ser doblegats en dues ocasions.

Articles relacionats