22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

La Setmana Santa de Gandia organitza la III Jornada de Convivència d’Acció Social

– Amb l’arribada de setembre la Setmana Santa de Gandia reprén la seua activitat organitzant la III Jornada de Convivència de la Comissió d’Acció Social.

La trobada tindrà lloc dissabte que ve 23 de setembre a la Casa d’Espiritualitat Esclaves de Benirredrà i té com a objectiu ser un punt de trobada de tots els confrares de la ciutat que vulguen participar de l’acció social de la Setmana Santa.

Des de fa diversos exercicis l’acció social de la Setmana Santa de Gandia es troba lligada cada any a un lema i enguany s’ha triat de la Carta de Sant Pau als Romans “Sent molts, som uns”.

Amb aquest eslògan la Setmana Santa de Gandia pretén parlar de la unitat, el treball l’equip, diversitat en l’acció i la complementarietat.

La jornada comptarà també amb l’assistència de la secretària general de Càritas Diocesana de València i amb una extensa trajectòria lligada al treball al servei dels altres, Aurora Aranda, que farà una xarrada sota el títol d'”Una mirada comunitària per a una societat fraterna”.

Aquesta trobada també servirà per a fer balanç de totes les iniciatives socials que s’han llançat des del col·lectiu de la Setmana Santa de Gandia amb la presentació de la memòria d’activitats de l’exercici 2022/2023, així com el programa d’activitats del nou curs i les noves propostes que vulguen proposar els assistents.

El president de la Setmana Santa de Gandia, Emili Ripoll, ha manifestat que “l’acció social és un eix principal de les activitats que organitzem al llarg de l’any i que ens permet ajudar a aquells que pitjor l’estan passant” al que ha afegit que “el nostre compromís per a l’exercici que ara comença és continuar reforçant els nostres llaços d’unió amb les entitats socials de la nostra ciutat”.

Per a la vicepresidenta d’Acció Social de la Setmana Santa de Gandia, María José Simó “aquest és una trobada de gran importancia en la planificació de les nostres accions socials i de la qual sorgeixen grans iniciatives com va ser la recollida d’aliments als carrers de Gandia que va partir de la voluntat dels assistents a la jornada de convivència del passat any”.

Per a participar en les jornades es prega que cada germandat envie un correu electrònic a accionsocial@semanasantagandia.es abans del 20 de setembre indicant el nombre de persones que acudiran.

Amb la inscripció es realitzarà una aportació de 5 € per persona com a donatiu per a la comunitat de les Esclaves.

Articles relacionats