9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

La Setmana Santa de Gandia impulsa el Concert Solidari de Marxes Processionals

 

En el concert es realitzarà la cessió de la peça musical Estimaria del compositor Adrián Ronda, per part de María Sanchis Simó, Padrina de la Setmana Santa de Gandia 2014.

El concert serà a càrrec de l’Associació Musical de Benirredrà i totes les peces musicals són pròpies de la ciutat de Gandia.

La Setmana Santa de Gandia inicia la seua activitat després de l’aturada de l’estiu, amb la celebració d’aquest dissabte 10 de setembre de l’I Concert Solidari de Marxes Processionals de Gandia.

El lloc triat per a l’ocasió és el Jardí de la Casa de la Marquesa a les 20.30 hores, i en el qual l’Associació Musical de Benirredrà interpretarà diverses marxes processionals pròpies de les diferents Germanors de la ciutat de Gandia.

Un dels moments més especials del concert serà quan María Sanchis Simó, Padrina de la Setmana Santa de Gandia de l’any 2014 oficialitzarà la donació de la peça musical d’Amaría.

Aquesta peça musical va ser composta per Adrián Ronda Sampayo amb motiu de la designació de María Sanchis com a Padrina de la Setmana Santa de Gandia 2014.

El concert és d’entrada lliure encara que es recolliran donatius a benefici del Centre d’Acolliment “Sant Francesc d’Assís”.

Articles relacionats