18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

LA SETMANA SANTA DE GANDIA CONVOCA EL XXV CONCURS NACIONAL DE FOTOGRAFIA

La Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia ha convocat la XXXV edició del Concurs Nacional de Fotografia, que comptarà amb dues categories, una de fotografies que continguen aspectes de la Setmana Santa, i una altra de fotografies sobre tema lliure. Cada categoria tindrà un primer premi de 1.000 euros i trofeu de la Junta Major, i un segon premi de 500 euros i trofeu de la Junta Major. Hi haurà un premi especial de 500 euros per a la millor fotografia que continga aspectes de la Setmana Santa de Gandia.

Tots aquells que vulguen participar en el concurs, tindran de termini fins al 16 de gener de 2017 per a enviar les seues obres.

La resolució del jurat serà pública, i tindrà lloc el dissabte 21 de gener de 2017, a partir de les 11h en el Local Museu de la Setmana Santa de Gandia.

El lliurament de premis se celebrarà en l’acte d’inauguració de l’exposició del concurs, el dissabte 28 de gener de 2017, en la Sala d’exposicions de la Casa de Cultura Marquès González de Quirós. Aquesta exposició romandrà oberta al públic fins al diumenge 19 de febrer de 2017.

Per a més informació sobre el concurs, es pot visitar la pàgina web www.semanasantagandia.com

Finalment, la celebració de la V Beca Fotogràfica es trasllada a després de Setmana Santa, per la qual cosa les seues bases seran publicades en el mes de febrer.

Articles relacionats