15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

La Setmana Ciclista Comunitat Valenciana de dones començarà a la Safor

– La Setmana Ciclista a la Comunitat Valenciana de dones arrancarà finalment el 18 de febrer en terres de la Safor complint amb tots els protocols marcats pel govern d’Espanya en matèria de sanitat.

En aquests moments no es contempla cap suspensió com ha ocorregut en la challenge de Mallorca i en la ruta del Sol segons ha confirmat a aquest mitjà l’empresa organitzadora d’aquest esdeveniment SLT de Gandia.

Aquesta volta de ciclista comptarà amb la millor participació de la seua curta història en tindre 7 equips dels 9 equips world tour, es a dir,  les millors ciclistes del món com Van der Breggen que va véncer l’any passat.

Els equips més coneguts seran  Movistar, Jumbo-Visma, Ale-Lubiana o Trek-Segafredo entre altres.

Hi haurà un total de 20 equips amb set corredores cadascun i no han pogut vindre més per què l’UCI prohibeix sobrepassar aqueixa quantitat. Cal destacar que després de tanta suspensió la carrera valenciana serà la primera gran volta per etapes i per aquest motiu estaran totes.

La carrera transcorrerà per tota la Comunitat Valenciana del 18 al 21 de febrer i la primera etapa transcorrerà totalment per la comarca de La Safor encara que SLT no vol revelar encara el recorregut final.

Cal indicar que la presentació que es farà oficialment amb totes les corredores en el teatre Serrano de la ciutat ducal està de moment en l’aire pels motius sanitaris mentre que la caserna general dels equips durant tota la volta serà a la platja entre tres hotels per a complir les normes establides.

Totes les participants, com a directors, mecànics, personal de l’organització, policia, etc s’hauran fet la prova PCR per a entrar en la bambolla de la volta sense haver d’abandonar la concentració.

Articles relacionats