12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

La San Silvestre de Gandia ha sigut suspesa per l’actual situació epidemiològica

 

 

Seguint les recomanacions de les Autoritats sanitàries i davant la situació actual de transmissió i incidència del virus Covid-19, el Club de Córrer El Garbí ha decidit suspendre la carrera Sant Silvestre 2021 que estava prevista per al pròxim dia 30 de desembre a Gandia.

San Silvestre Gandia 2019 1
San Silvestre 2019

Es mantenen, això sí, les accions solidàries vinculades a la carrera, com ara la Campanya Nadal i Reis de Radio Gandia per al Preventori Verge de l’Empar i els Germans Franciscans, així com El Quilo Solidari de recollida d’aliments o productes de neteja destinats al Menjador Social i a la Creu Roja.

Totes dues accions es realitzaran en la Plaça d’Ajuntament de Gandia entre les 17 i les 19 hores del dia 30, on podeu acudir per a fer les vostres donacions.

Les inscripcions ja realitzades i les que es formalitzen fins al 30 de desembre a les 12 hores aniran destinades íntegrament a aquestes campanyes. Al mateix temps que qui desitge la devolució pot sol·licitar-la en els punts on les van presentar fins a aquesta data.

Des del Club de Córrer El Garbi hn assenyalat que “Esperem que tal com va ocórrer en la passada edició, la suspensió de carrera
porte amb si un al·luvió de solidaritat i bons desitjos. Gràcies per la vostra comprensió i Bon Nadal”.

Articles relacionats