24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

La sala Tossal acull l’exposició de fi de curs de la UPG 

 

  • Desenes de persones acudiren a l’acte de fi de curs de la UPG  que va consistir en uns parlaments, la inauguració de l’exposició i un sopar fi de festa amb música en directe 

    La Universitat Popular de Gandia va celebrar divendres passat la festa de fi de curs amb un èxit de participació de públic. Desenes de persones van acudir a l’acte de benvinguda que es va celebrar a l’aire lliure en el carrer Tossal. Primerament es va procedir al lliurament de diferents reconeixements a alumnes i monitors de la Universitat Popular que han destacat enguany per la seua dedicació i implicació en les classes i activitats organitzades al llarg del curs.

Tot seguit es va procedir a la inauguració de l’exposició amb una mostra de treballs de l’alumnat de diferents disciplines com fotografia, pintura, ceràmica, macramé, tall i confecció, manualitats, patchwork i escriptura creativa. Finalment, va tindre lloc un sopar fi de festa a la plaça Loreto, davant de la UPG amb un càtering a l’aire lliure i la música en directe del grup Els Capellans.

L’exposició es troba ubicada a la sala de l’edifici Tossal (carrer Tossal, 8) i es podrà visitar fins al pròxim 23 de juny en horari de dilluns a divendres de 09:00 h a 20:30 h.

Articles relacionats