19.9 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

LA SAFOR RESPIRA FALLES

Amb bones perspectives turístiques per la proximitat de la Setmana Santa i bon temps, encara que amb unes previsions meteorològiques amb dubtes que indiquen possibles pluges dimecres i dijous, Gandia, Tavernes, Oliva i Xeraco respiren ja les falles amb gran part dels monuments al carrer i una intensa activitat a les comissions. A les imatges, per ordre, el Putxero del Mosquit, l’alcaldessa de Gandia i el president de la Junta del Grau al Putxero del Mosquit, primers ninots de la falla Vilanova al carrer, i falla de la residècia Bonestar de Simat.

El centre d’atenció este dissabte ja estat a la falla Sant Nicolau Mosquit gràcies al tradicional Putxero, que ha reunit centenars de persones, entre ells l’alcaldessa, Diana Morant; el president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell, i el regidor i ex president de la Junta de la Platja, José Vicente Just, nomenat faller d’honor del Mosquit.

 

ambifalles 2

A Tavernes la falla Passeig dedica este diumenge al Faller Infantil, amb diverses activitats, com ara lliurament de recompenses, berenar i jocs. La falla la Dula, per la seua banda, ha celebrat dissabte la Nit de les Pelles, amb una participació considerable.

A Oliva la falla barri Sant Francesc ha celebrat el premi 21 al llibret de falla per la seua publicació “Nosaltres els aldeans”, i este dissabte ha protagonitzat cant d’albaes. 

Les dates propicien també actes emotius relacionats amb les Falles, com ara la programació de la residència Bonestar de Simat, on ja s’ha  celebrat la festa amb tots els detalls: el nomenament de fallera major, plantà, i cremà amb banda de música.

ambifalles

ambifalles 3

 

Articles relacionats