15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

La Safor registra 7 noves defuncions per coronavirus i augmenta la pressió hospitalària a l’UCI

Els principals efectes de l’augment de contagis s’estan produint a la Safor, d’una banda la pressió hospitalària amb 146 persones ingressades per coronavirus i d’elles necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva 21 malalts, segons fonts sanitàries. Però a nit Info Comarcal va confirmar que en realitat els malalts per coronavirus que es trobaven a la Unitat de Vigilància Intensiva eren 27 i que aquesta informació havia sigut contrastada per l’anomenat mitjà.

I per altra banda també està l’efecte del nombre de defuncions, ahir es van registrar noves defuncions, malauradament un altre rècord negatiu de defuncions en només un dia. Amb les defuncions d’ahir la xifra total és de 134 defuncions des de l’inici de la pandèmiai  una xifra acumulada al llarg del cap de setmana de 17 persones mortes per coronavirus.

El nombre de nous casos positius per coronavirus a la Safor en la jornada d’ahir es de 89.

 

La Comunitat Valenciana registra 4.947 nous casos de coronavirus

La Comunitat Valenciana ha registrat 4.947 casos nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 255.969 persones. 

També s’han registrat 40 defuncions per*coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 4.131 persones.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 4.338 persones ingressades, i d’elles 586 es troben en Unitats de Vigilància Intensiva.

Articles relacionats