11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

La Safor lloc de preparació de l’equip francés AG2R i de l’equip femení Koryo Car

La totalitat de l’equip francés AG2R de la categoria UCI World Tour es troba allotjat novament a l’hotel Bayren de Gandia realitzant el stage hivernal de cara a la pròxima temporada que s’iniciarà dins de poques setmanes.

La poderosa esquadra francesa a triat novament Gandia per la tranquil·litat i comoditat que té aquesta ciutat. En total han viatjat a la ciutat ducal un total de 27 ciclistes i poc més de 20 persones d’auxiliars amb 9 cotxes, un furgó i un camió. Tota la infraestructura del millor equip ciclista de França a excepció de l’autobús.

L’equip gal té un pressupost de 17 milions d’euros i entre les seues files es troba el millor ciclista francés Romain Bardet –podium en el tour 2017-, a més dels seus compatriotes GallopinLatour o Chevrier a més de l’alemany Matías Frank.

Els objectius per al 2020 seran lluitar pel podi en el Tour i per descomptat guanyar alguna volta important.

Cal indicar que l’equip estarà fins al divendres a Gandia on partirà cap a París. Durant aquests dies l’esquadra francesa està entrenant per tota la comarca i La Marina fent diversos grups.

L’equip ciclista femení Koryo Car també està a la Safor

D’altra banda l’equip femení del Koryo Car estarà durant aquest cap de setmana realitzant un xicotet stage per les carreteres de La Safor. L’esquadra valenciana que participa en la Copa d’Espanya de cadets i júnior té a tres corredores de la comarca en el seu equip: Lidia Llacer, Lucía Martín i Neus Sansaloni.
Totes elles estaran entrenant al costat de la vallera Empar Fèlix que té les funcions de preparadora.

Articles relacionats