14 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

La Safor continua en fase de contenció de la pandèmia

Cada dia que passa és un dia més que es guanya per a véncer a la pandèmia, i si els dies que passen són amb dades d’una clara contenció es fa més suportable.

Aquesta guerra és gana batalla a batalla i no es pot mai abaixar la guàrdia, perquè el virus sempre vol guanyar terreny, és a dir, la nostra responsabilitat és complir amb les normes sanitàries i les mesures de restricció de mobilitat que han demostrat que són les eines per guanyar les batalles al coronavirus, mentre que la vacunació alcance al 70% de la població, i que aquesta immunització, guanye la guerra.

La Safor ha demostrat que responsabilitat de la població és la solució i les dades ho avalen, amb una jornada més sense lamentar defuncions, ni brots.

La caiguda dels nous casos positius continua i en la jornada d’ahir es van registrar 3 casos nous, i el nombre de persones ingressades a l’Hospital Comarcal per Covid és de 9, 3 d’elles reben atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva, fet que ha permés recuperar l’assistència presencial i tornar a recuperar a poc a poc la normalitat de les intervencions quirúrgiques.

Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana ha administrat un total de 397.231 dosis de la vacuna contra el coronavirus.

D’altra banda, s’han notificat 450 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 380.901 persones.

Des de l’última actualització s’han registrat 894 altes a pacients amb coronavirus.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 857 persones ingressades, 227 d’elles es troben en l’UCI.

Malauradament s’han registrat 34 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 6.836 persones.

D’acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 6.648 casos actius, la qual cosa suposa un 1,69%% del total de positius.

Articles relacionats