13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

La Rotovense Musical celebra Santa Cecília amb el nou director Antonio Pons Garcia

  • El concert de la festivitat tindrà lloc dissabte 30 de novembre a la Nau Polivalent de Ròtova i estarà dedicat a la memòria de José Penalva

    Ròtova acull, un any més, la festivitat de Santa Cecília de La Rotovense Musical. El dissabte 30 de novembre i diumenge 1, La Rotovense Musical ha organitzat tot un seguit d’activitats entorn de la patrona de la música. Hi col·laboren la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Ròtova, Caixa Ontinyent, l’Escola de Música Mestre Villar, Sabors Càtering i la Parròquia de Sant Bartomeu.

    El dia gros serà dissabte 30 de novembre. Els actes s’iniciaran a les 9.30 h, amb un passacarrer pels carrers del poble i un esmorzar per als músics a les 10 h. A les 16.30 h, tindrà lloc l’audició dels educands de l’Escola de Música Mestre Villar, a la Nau Polivalent, que des d’inicis d’aquest any gestiona l’entitat musical. A les 19.00 h, un nou passacarrer pel poble serà el preludi del concert, que en aquesta ocasió està dedicat a la memòria de José Penalva. Tindrà lloc a les 20 h, a la Nau Polivalent.

    Per a dirigir-lo, comptaran amb el nou director Antonio Pons Garcia.

    Diumenge, 1 de desembre, a les 11.00 h, tindrà lloc una cercavila pels carrers del poble; i a les 12.00 h, una missa en honor a Santa Cecília, a l’església parroquial de Sant Bartomeu. A les 14.00 h, un dinar de germanor i fi de festa, a la Nau Polivalent clourà els actes d’aquesta edició.

Programa del concert dedicat a la memòria de José Penalva

Dissabte, 30 de novembre. 20.00 h. Nau Polivalent de Ròtova

1a part:
-Carmesina, Manuel Morales
Maruxa, Amadeu Vives
Sinfonía Nobilíssima, Robert Jager

2a part:
Alpine fanfare, Franco Cesarini
Armenian dances, Alfred Reed
-La Rotovense Musical, Álvaro Navarro
Director: Antonio Pons Garcia

Articles relacionats