10.9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

La rítmica provincial i autonòmica se cita a Gandia

 

– Aquest cap de setmana, la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana organitza la Fase Provincial i Autonòmica per al Campionat d’Espanya Individual i Equips de Gimnàstica Rítmica a Gandia i Ontinyent.

 Aquest dissabte 22 i diumenge 23 de maig, Gandia i Ontinyent acolliran la Fase Provincial i Autonòmica per al Campionat d’Espanya Individual i Masculí, i Equips de Gimnàstica Rítmica, respectivament.

El calendari de competicions de la FGCV continua la seua celebració i, per a aquest cap de setmana, la rítmica provincial i autonòmica tornaran a convocar als millors gimnastes de diferents categories que saltaran al tapís per a certificar el bon nivell que travessa aquesta disciplina.

Gandia donarà el tret d’eixida el dissabte amb la disputa de la Fase Provincial i Autonòmica corresponent al Campionat d’Espanya. El poliesportiu d’Ontinyent agafarà el testimoni un dia després amb el provincial i autonòmic per Equips GR.

El somni de nombrosos gimnastes cobrarà vida durant dos dies on realitzaran quasi 400 actuacions. Malgrat les noves restriccions, tots dos esdeveniments se celebraran amb un exigent protocol sanitari desenvolupat per la FGCV que consistirà en controls de temperatura, desinfecció permanent de zones, distanciament, ús obligatori de màscara (excepte en el moment de competició) i prohibició d’ús de vestuaris. A més, l’esdeveniment es realitzarà a portes tancada.

Dins del protocol establit, l’esdeveniment no podrà comptar amb públic, encara que la FGCV tornarà a comptar amb la tecnologia pay per view per a la retransmissió a través d’internet. Es tracta d’una de les mesures preses per la Federació per a aproximar els campionats als aficionats i familiars dels esportistes en el context de la crisi sanitària del coronavirus.

Articles relacionats