12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

El PP de Gandia reivindica la finalització de la urbanització de Molló

• El Grup Municipal Popular sol·licita al Govern Municipal major implicació a finalitzar les obres que afecten aquesta zona.

• Vicent Gregori: “Els veïns estan farts de reclamar que acaben definitivament una urbanització que fa 20 anys que està pendent de concloure”.

El Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Gandia ha realitzat, aquest matí, roda de premsa per a posar el focus sobre la urbanització de Molló 1, 2 i 3 l’origen de la qual es remunta a l’any 2002 i hui dia segueix pendent de finalització.

El PP ha manifestat que “…és inacceptable que un projecte que ja va nàixer malament fins al punt que des de l’inici va haver-hi modificacions de projecte de desenes de milers d’euros en totes i cadascuna de les unitats d’execució“.

Igualment, en la roda de premsa de hui, l’Assessora del Grup Municipal, Carla Ripoll, ha exposat les manques de la zona en les quals es basen les reivindicacions dels veïns i que porten anys pendents de solució.

Entre aquestes manques i obres inacabades, el soterrament del subministrament elèctric, els constants trencaments de les canonades de l’aigua potable, l’esmena de la contaminació acústica que produeix l’AP-7 al seu pas per la zona, la neteja de muntanyes i barrancs, la difícil visibilitat en entrar i eixir dels camins cap a la carretera, el desnivell del ferm que provoca que per l’escolament l’aigua de pluja entre en les parcel·les, barrancs a vessar de mala herba amb el risc d’incendis forestals, arbres tallats, abandonats i secs al costat dels habitatges, les voreres plenes d’herba que creix a plaer… I així un llarg etcètera.

Ripoll ha afirmat que “ja n’hi ha prou de promeses incomplides. La situació és inadmissible i vergonyosa. S’han creuat tots els límits i les solucions han d’arribar ja. Exigim al Govern que d’una vegada per sempre faça els deures i que finalitze el que falta”.

Articles relacionats