25.3 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

La revista BRESCA compleix 25 anys

– Una revista local nascuda a principis dels 80 i que en desembre de 1998 iniciava una segona època d’informació i cultural des de Vilallonga

S’aprofitarà la presentació del número doble 44-45 per ferun repàs també del que ha sigut i és BRESCA a hores d’ara. Encara que és una revista local, no deixa de banda temes d’interés general i que afecten la ciutadania, en aquest número 44-45 dona veu a les diferents candidatures que es presenten a les pròximes eleccions municipals.

També hi ha espai per a qüestions conflictives com l’ampliació de la CV-60 i el manteniment o no dels assuts del Serpis al seu pas per Vilallonga. La memòria històrica amb el rescat dels noms i circumstàncies de les “dones rapades” de la Safor després de la Guerra Civil.

Una reflexió d’un metge anestesista sobre la COVID-19, el recordatori del pou de neu a la Llacuna, l’entrevista amb Vicent Estevan -autor durant molts anys de la catifa del Corpus a la Capella de Vilallonga-, el món dels roders, una ruta senderista entre Montitxelvo i Vilallonga passant per la Cuta… a més dels tradicionals de cuina amb la “Fideuà de Gandia”, llibres, esports, llengua, abans i ara…

Bresca té com a objectiu ser una revista local amena, digna, que tracta de recuperar el plaer de la lectura reflexionada sobre diferents aspectes de la vida local, comarcal i de País que es manté després de 25 anys d’iniciar el seu camí.

Articles relacionats