17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

La residència de majors de Potries continua en marxa

– Davant els rumors de la paralització del Pla Convivint, l’alcalde Sergi Vidal es reuneix amb la Conselleria per a confirmar el compromís de 17 milions d’euros amb este centre per a majors de la Safor

Projecte Residencia de Majors Potries
Projecte Residència de Majors Potries

L’alcalde de Potries, Sergi Vidal, ha mantingut hui una reunió amb la directora general d’Infraestructures Sociosanitàries, M. Àngels RamónLlin, de la Conselleria de Serveis Socials. L’alcalde ha presentat els plànols de la futura residència i centre de dia per a persones majors que es té previst construir a Potries en el marc del Pla Convivint d’infraestructures sociosanitàries de la Generalitat.

La reunió es produeix després de les últimes notícies que parlaven d’una possible paralització del Pla Convivint, que finançaria esta infraestructura. No serà el cas de Potries. La directora general ha confirmat el compromís de la Generalitat amb la construcció d’esta residència de majors per a la comarca de la Safor, que finançarà amb 17 milions d’euros durant els pròxims anys.

“Des de l’Ajuntament de Potries ja ho tenim tot a punt i este mes de desembre licitarem la redacció del projecte de la residència, amb l’objectiu que les obres puguen començar a finals del 2024”, ha confirmat l’alcalde Vidal.

Articles relacionats