16.6 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

La ràpida actuació de la Policia Nacional evita que una jove es llance des d’un terrat

• Els agents van aprofitar un moment de descuit de la víctima per a allunyar-la del focus de perill

• Prèviament, la dona hauria deixat elaborada una carta en la qual escrivia la seua intenció de llevar-se la vida

Agents de la Policia Nacional han salvat la vida d’una jove de 21 anys que amenaçava de llançar-se des del terrat del seu edifici. Els policies van aprofitar un descuit de la dona per a allunyar-la de la zona de perill i traslladar-la a un lloc segur.

Els fets han ocorregut a Gandia quan una jove va acudir a les dependències policials i va entregar una carta de la seua companya de pis en la qual mostrava la seua intenció de llevar-se la vida.

Davant la gravetat dels fets i de la situació d’urgència, ja que es desconeixia el lloc on podia trobar-se, els agents ràpidament es van desplaçar fins al seu domicili, que amb la col·laboració també d’altres veïns, la van localitzar en el terrat de l’edifici.

Els policies van aconseguir entaular un diàleg amb la víctima per a calmar-la així que reconsiderara les seues intencions, que en un moment de descuit, els agents van aconseguir allunyar-la de la zona de perill.

Una vegada la dona va ser traslladada a un lloc segur de la zona, els agents van donar l’avís als serveis mèdics que es van fer càrrec de la víctima.

Articles relacionats