18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

LA RÀDIO MUNICIPAL DE TAVERNES FUNCIONARÀ AMB GESTIÓ DIRECTA AMB UN CONSELL EDITORIAL PLURAL

Chofre ha assenyalat que la ràdio local funcionarà amb gestió directa, és a dir, que dependrà de l’Ajuntament. A més, part de la programació de la nova emissora es cedirà a les associacions de la ciutat, que crearan espais propis i elaborats per la mateixa entitat. “Actualment s’està treballant en l’informe jurídic, que estableix com s’ha de gestionar la ràdio, i en l’informe econòmic, per part del departament d’Intervenció municipal. També s’està estudiant la manera que el funcionament de la ràdio supose les mínimes despeses possibles per a l’Ajuntament”, afirma.
Un dels propòsits del consistori valler és que la ràdio siga un mitjà local i plural. Per tant, per a garantir la pluralitat dels continguts es crearà un consell d’emissions. Este òrgan estaria presidit per l’alcalde de Tavernes, el representant del gabinet de comunicació de l’Ajuntament i per membres de cada grup municipal de la corporació, en proporció a la representació de cada partit en el consistori.
Les obres del recinte que acollirà l’emissora radiofònica vallera van començar a finals d’any i van ser adjudicades a una empresa local. El nou estudi està ubicat en l’edifici de l’antic hospital, al Centre Social Dolores Rojas Almel·la, on també es troba el Viver d’Empreses, el Jutjat de Pau i la Llar dels Jubilats. La freqüència a través de la qual emetrà l’emissora serà la 102.7 FM.
“La intenció de l’Ajuntament és posar en funcionament este servei com més prompte millor, encara que som conscients que no podem fixar una data, ja que abans de la inauguració oficial la ràdio haurà d’estar un temps en emissions de proves”, conclou el regidor.

Articles relacionats