La quarta edició de Musiescola reunirà a Tavernes mil dos-cents alumnes

Tavernes de la Valldigna acollirà dimarts 9 de maig la quarta trobada musical escolar “Musiescola”,  en la que participaran aproximadament uns 1200 alumnes i 180 mestres d’Educació Primària provinents de 27 centres educatius de diversos indrets del País Valencià.
Aquesta experiència va nàixer arrel de la iniciativa d’alguns mestres de música que, amb il·lusió i entusiasme, varen dedicar molts esforços per a dur a terme una jornada de convivència musical escolar durant tot un dia.
Els centres participants pretenen d’aquesta manera fer un treball divulgatiu, obrint les portes de l’escola i les de les aules de música a tota la comunitat educativa, i eixir així al carrer per a donar a conèixer la seva tasca i la importància que li correspon a la música i a l’educació musical per a una formació integral dels/les alumnes.
Musiescola ha dissenyat en esta quarta edició un programa basat en la música i la inclusió, que es la temàtica d’aquesta trobada, mitjançant diverses actuacions de Percubody, Macrobatucades, danses,
mascletada, improvisacions, creacions de partitures, homenatge a «Al Tall» i el Musical «El circ i la inclusió». Es tracta d’actuacions col·laboratives entre diversos centres i alumnes de diferents edats.
També s’organitzarà una cercavila per la localitat amb variades agrupacions instrumentals i animació circense.
Com a cloenda de la Trobada hi haurà parlaments a favor de l’Educació Musical i un homenatge al grup valencià «Al Tall».
Aquesta trobada compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i el CEFIRE de Xàtiva i Gandia.

Et Pot Interessar