La processó de la «Pujà» posa el punt i final a les festes de Tavernes

Tavernes de la Valldigna ha posat el punt i final a les Festes Majors este diumenge amb la «pujà» de la imatge del patró, el Santíssim Crist de la Sang, des de la parròquia de Sant Pere fins l’ermita del Calvari, una tradició que es remunta a final del segle XIX i que té el seu origen en les pregàries per combatre una epidèmia .

L’actuació d’Eugeni Alemany i un castell de focs artificials van ser els darrers actes d’unes festes a les que la pluja ha respectat per trams. El ball de disfresses de dissabte, finalment respectat per la pluja, ha estat un dels més multitudinaris. El resultat del concurs ha estat el següent:

1r lloc:  «Cotxes de xoc».
2n lloc: «Els cassette-Bic».
3r lloc: «Up, Una aventura d’altura».
Millor posada en escena; «Vallkingues».
Premi de participació: «Família lego, els vengadors».
Premi de participació: «Joventuts papals de Tavernes».

Ara s’obri el periode per al balanç d’unes celebracions que a les xarxes socials ja han estat sotmeses a les primeres consideracions, i on en general es fan en falta determinades opcions per trams d’edat a partir de 12 anys, una major oferta d’atraccions a la fira, o una variació de dades per celebrar els dies festius de forma consecutiva i a ser possible abans de l’inici de les classes.

 

Et Pot Interessar