21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

La Policia Nacional mostra les seues unitats als escolars de Gandia i Benirredrà

• Fins a 1.800 alumnes de Primària de 17 centres educatius de Gandia i Benirredrà han assistit a unes jornades organitzades per la Policia Nacional

• Els escolars han pogut veure diferents unitats policials, com a Guies Canins, Cavalleries, GOES, així com diversos vehicles de la Policia Nacional, el seu helicòpter i els seus drons

La Policia Nacional ha celebrat, hui en la localitat de Gandia, unes jornades de portes obertes dirigides als escolars, a fi de donar a conéixer de primera mà el treball que exerceixen diferents unitats policials. L’esdeveniment, celebrat al carrer Roís de Corella entre les 10 i les 12 d’aquest matí, ha comptat amb la participació de 1.800 alumnes d’educació Primària, procedents de 17 centres educatius de Gandia i Benirredrà.

La Policia Nacional amb els escolars de primaria de Gandia i Benirredra 1

Els escolars han presenciat diverses unitats de la Policia Nacional, com ara Guies Canins, Cavalleria, el Grup Operatiu Especial de Seguretat (GOES), Tècnics Especialistes en Desactivació d’Artefactes Explosius (TEDAXNRBQ) i Mitjans Aeris, amb la participació de l’Helicòpter i drons. També han pogut veure de prop diferents vehicles policials, incloses les motos emprades per la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR).

És la primera vegada que es desenvolupen en la localitat unes jornades d’aquest tipus dirigides als més xicotets. Davant el bon acolliment, s’han organitzat dos torns, comptant amb un total de 1.800 alumnes de 17 centres de Gandia i Benirredrà.

L’esdeveniment ha comptat també amb la presència d’agents de Participació Ciutadana, a més del Cap de la Comissaria de Gandia, el  Comissari Carlos Holgado, i el Secretari General de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana, el Comissari Onofre Salvador Moncholí. També han assistit l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i l’alcaldessa de Benirredrà, Elena Blanco.

Articles relacionats