17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Alicia Izquierdo es presenta a les primàries de Compromís per Gandia

-Alícia Izquierdo, acompanyada d’un equip de persones que combinen l’experiència municipal i l’activisme als moviments cívics de la ciutat, ha presentat la candidatura al procés de primàries obertes a la militància que està enllestint Compromís per Gandia amb l’objectiu de confeccionar la llista electoral de la coalició a les eleccions municipals de maig de 2023.

“I ho faig després de meditar-ho durant molt de temps i de conversar amb moltes companyes i altres persones del carrer que m’han animat a fer aquest pas. Des del convenciment i la responsabilitat que ara, més que mai, cal continuar el treball realitzat per a transformar la ciutat amb polítiques i accions de foment de la transició ecològica; feministes; de defensa de la nostra cultura, llengua i patrimoni; de respecte a la diversitat i que garantisquen la inclusió social de les persones més vulnerables. I, per descomptat, polítiques que acceleren la reactivació econòmica dels sectors més castigats per la crisi que ens ha tocat viure els darrers anys”.

Izquierdo s’ha mostrat convençuda que la presència de Compromís és imprescindible en el Govern del Serpis. “I ha de continuar sent-ho amb més força, amb un lideratge potent, una alternativa real per al govern de la ciutat que garantisca al cent per cent les polítiques transformadores de l’esquerra valencianista”.

Així, durant les pròximes setmanes la candidatura d’Alícia Izquierdo anirà presentant les persones que formen part d’aquest equip, i d’altres que s’aniran sumant, “perquè totes i tots cabem en aquest projecte obert i transformador”, ha conclòs.

Alicia Izquierdo i Sesé

Regidora des del 2015, amb el primer govern del canvi a Gandia, “després de l’etapa més fosca de la història democràtica de la ciutat”, es va fer càrrec de l’àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació.

Actualment, és 6a Tinent d’Alcalde a l’Ajuntament de Gandia amb la responsabilitat màxima de les delegacions en Gestió del Territori, Patrimoni Cultural, Agricultura i Medi Ambient.

En l’àmbit orgànic, és membre de l’Executiva Nacional de Més Compromís, on dirigeix l’àrea de Municipalisme.

Des dels 15 anys ha participat dels moviments associatius, culturals i sindicals, “ja que entenc la política com la dedicació a la gestió de la cosa pública, en benefici de la ciutadania i com una característica més de l’ésser humà responsable que viu en una societat que defensa els seus drets i amb la qual adquireix unes responsabilitats”.

És llicenciada en Humanitats i tècnica en gestió cultural i patrimoni local per la Universitat Jaume I de Castelló, així com està titulada com a tècnica en gestió del comerç per la Universitat de València. Professionalment, és professora de filosofia d’Educació Secundària i Batxillerat.

Articles relacionats