21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

La Policia Nacional localitza a un menor desaparegut en bon estat de salut

 

 

• Pel que sembla era la primera vegada que s’absentava del seu domicili

• El jove no portava amb si el telèfon mòbil i els amics no coneixien el seu parador

Agents de la Policia Nacional han localitzat aquest migdia a un menor de 12 anys en la localitat de Bellreguard desaparegut en la vesprada d’ahir a Gandia. Pel que sembla, el jove era la primera vegada que s’absentava del seu domicili sense avisar i hauria marxat sense telèfon mòbil.

Els investigadors van tindre coneixement de la desaparició aquesta matinada, quan la mare del menor, va acudir a dependències policials per a denunciar que no coneixia el parador del seu fill des d’ahir i que era la primera vegada que s’absentava sense advertir quan tornava. Pel que sembla, el jove hauria eixit de l’habitatge sense telèfon mòbil per a quedar amb uns amics i ja no hauria tornat.

Després de conéixer els fets, immediatament els agents van realitzar les primeres perquisicions i van activar els protocols de cerca per a conéixer el parador del menor. Després d’establir un minuciós dispositiu de rastreig, els investigadors van contactar amb el seu cercle d’amics, familiars i amb el col·legi sense aconseguir tindre notícies del jove.

No obstant això, a través del rastreig de les xarxes socials els agents van esbrinar que el menor es podria trobar en Bellreguard, una localitat pròxima a Gandia, on es va tindre per última vegada notícies del jove. Després de les perquisicions policials, els investigadors es van desplaçar a aquest lloc i van localitzar al jove en bon estat de salut. Posteriorment va ser entregat a la seua tutora legal.

Articles relacionats