14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

LA MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DE LA SAFOR ASSISTEIX A FITUR 2022

 

La Mancomunitat de Municipis de la Safor donarà a conéixer totes les accions realitzades en el III Pla de Dinamització i Governança Turística en la Fira Internacional de Turisme, amb la marca Safor Turisme.

Una delegació encapçalada per Assumpta Domínguez, presidenta de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, representarà als municipis de la Safor en la Fira Internacional de Turisme.

L’objectiu fonamental d’aquesta acció promocional és mostrar tota l’oferta turística de forma conjunta de tots els municipis de la comarca de la Safor en la Fira Internacional FITUR 2022.

La Mancomunitat de Municipis de la Safor s’ha adaptat a les circumstàncies actuals, per la qual cosa mostra tota l’oferta turística treballada en el III Pla de Dinamització i Governança Turística editada en 4 guies en format QR:

• Guia de turisme actiu
• Guia de patrimoni cultural
• Guia de patrimoni natural
• Guia d’esdeveniments gastronòmics dels municipis

La Mancomunitat de la Safor aposta per oferir la comarca de la Safor com una Destinació Turística Intel·ligent. Per aquest motiu, En FITUR hi haurà una sèrie de pantalles interactives que mostraran els múltiples recursos i productes turístics de tots els municipis de la nostra comarca.

D’altra banda, des de l’ens comarcal ja s’ha adjudicat la redacció del Projecte Bàsic i d’Execució de Vies de Ciclovianants de la Safor, que inclou el tram de rutes entre Tavernes de la Valldigna i Gandia. Aquesta iniciativa és finançada per la Diputació Provincial de valència, amb càrrec al programa REACCIONA.

Amb aquest tipus d’iniciatives, la Mancomunitat de Municipis de la Safor promou una xarxa de recursos i productes turístics que individualment cada municipi seria molt difícil poder portar-los a terme.

Articles relacionats