11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

La Policia Nacional intercepta i deté a tres persones amb marihuana 

• Un dels detinguts circulava en el seu cotxe amb 7.150 grams de marihuana envasats al buit 

• Altres dos circulaven en un ciclomotor amb diverses bosses de marihuana que acabaven de robar en una parcel·la

• Van detindre a una quarta persona, la propietària de la finca on van robar els joves

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat de Gandia a quatre persones d’entre 17 i 60 anys com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública, en dues intervencions diferents en la localitat. A dos dels detinguts també se’ls imputa un delicte de robatori amb força, ja que s’havien emportat la substància estupefaent de l’interior d’una finca.

La primera intervenció va tindre lloc quan els agents que realitzaven labors de prevenció van observar a dos joves circulant sobre un ciclomotor i en passar a la seua altura van percebre una forta olor de marihuana, per la qual cosa els van donar l’alt.

En comprovar les bosses que portaven en la part posterior del vehicle, van confirmar que contenien plantes de marihuana, així com unes tisores de podar, a més de localitzar-los uns guants, un passamuntanyes i una navalla.

Els dos joves, un d’ells menor d’edat, van manifestar espontàniament als agents que acabaven de robar les plantes en una finca, saltant la tanca perimetral, per la qual cosa van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força i contra la salut pública.

Posteriorment després de realitzar les gestions pertinents els policies van localitzar la finca en la qual havien entrat els joves, on es van intervindre més plantes de marihuana, i van detindre a la titular de la parcel·la com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública.

La detinguda amb antecedents policials, va ser posada en llibertat no sense abans ser advertida de l’obligació legal de comparéixer davant l’autoritat judicial quan siga requerida. El menor d’edat va ser entregat als seus pares, després d’informar Fiscalia de Menors, i l’altre detingut va ser posat a disposició judicial.

En la segona intervenció es va detindre a un home de 60 anys, en un control policial en la localitat de Gandia, després de donar-li l’alt i localitzar-li a l’interior del vehicle gran quantitat de cabdells de marihuana amb un pes de 7150 grams.

El detingut al qual li constava una detenció anterior, va ser posat a disposició judicial.

Articles relacionats