18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

La ciclista de la Valldigna, Rosa Sansaloni, va rebre l’homenatge de la Penya Ciclista La Forca

–  La prova de categoria sub23 va ser guanyada pels germans Joan i Lídia Llacer Fraile

Penya Ciclista La Forca sansaloni 1

Finalment, i com era d’esperar, en Aiacor la ciclista de Tavernes de la Valldigna, Rosa Sansaloni va rebre un merescut homenatge de tot l’escamot valencià, del club organitzador -Penya Ciclista La Forca- i del president de la Federació Valenciana de Ciclisme, Amadeo Olmos.

Un homenatge que ni molt menys esperava la corredora vallera on el club organitzador es va bolcar amb ella i fins i tot va explotar diverses traques. Al voltant de 200 ciclistes de les tres províncies van voler estar en aquest memorial Ricardo Tormo que va servir per a homenatjar la primera recordista espanyola de l’hora que va participar al costat del seu marit en la prova malgrat la seua malaltia.

Sansaloni no parava de donar les gràcies a tots, i especialment al club de la Forca per aquesta gran rebuda i que mai li havien realitzat. “És com si estiguera a casa” apuntava la ciclista vallera. “Mai creia que m’hagueren fet aquest homenatge”, Rosa Sansaloni assenyala l’emocionada que estava per l’homenatge, i l’emocionat de la prova en la qual va finalitzar al costat del seu home.

El club li personalitza el seu mallot com li va regalar com a premi un pernil, trofeu i ram de flors a més de l’aplaudiment de tot el públic.

En l’estrictament esportiu, doble triomf dels germans Joan i Lídia Llacer Fraile en la categoria sub-23 on tots dos van dominar a la perfecció malgrat la gran i important participació.

Destacar a les ciclistes femenines, ja que en Aiacor va demostrar que les que van córrer amb els homes no es van acoquinar en cap moment i que van aconseguir acabar totes amb els mateixos premis que els homes. El president del club, Vicent Ibáñez el tenia clar des d’un principi, les dones acabaran totes, coste el que coste no com altres carreres que quan corren amb els homes són retirades primerencament.

Per a aquest menester en la prova màster 50 i 60 corregueren amb ells, un fet que mai s’hi havia produïda en cap carrera nacional.

Articles relacionats