4.9 C
Gandia
Dimecres, 19 gener, 2022

La Policia Nacional deté a un home que distribuïa droga en establiments d’hostaleria a Gandia

poli 1

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a tres homes, de 34, 39 i 60 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic d’estupefaents i pertinença a grup criminal.

Els policies van esbrinar que un home hauria adquirit quantitats de droga per a posteriorment, pel que sembla, distribuir-les a la menuda en diferents establiments d’hostaleria, principalment de Gandia, ja que acudia com a client i així passar inadvertit i poder realitzar més fàcilment les vendes, així com en una oficina que regentava. Una altra manera de distribuir-les era la d’entregar part de les mateixes a altres supostos col·laboradors que al seu torn vendrien.

Els agents han efectuat registres tant en l’oficina com en els habitatges, confiscant 1.149 grams de, pel que sembla, cocaïna, i tres grams del que sembla ser speed, així com bàscules de precisió. Els investigadors també han intervingut 84.090 euros, un revòlver de salva i sis cartutxos, un vehicle, així com diversos telèfons mòbils, entre altres efectes.

Els tres detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial, decretant-se l’ingrés a la presó de dos d’ells.

Articles relacionats

últims articles