18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

La Policia Nacional deté a un home per vendre droga al carrer i en el seu domicili 

• Ocultava la substància estupefaent en un dels buits de l’ascensor i en les caixes de registre d’electricitat del seu edifici

• Els agents li han intervingut 172 grams de cocaïna, 195 de MDMA, 270 grams de marihuana i 625 d’haixix

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat valenciana de Gandia a un home de 38 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, després de pel que sembla vendre substàncies estupefaents tant en la via pública com en el seu domicili. Els policies han registrat diversos domicilis i intervenguda cocaïna, MDMA, marihuana i haixix, ocults en gran part en el buit d’un ascensor i en les caixes de registre d’electricitat de l’edifici de l’investigat.

Les investigacions es van iniciar després de tindre coneixement els agents que un home, ja detingut anteriorment després de ser sorprés amb cocaïna, podria actualment distribuir substàncies estupefaents. Les perquisicions dels investigadors van permetre corroborar que el sospitós vendria cocaïna, MDMA, haixix i marihuana tant en la via pública com en el seu habitatge situat a Gandia.

Els policies van registrar diversos pisos, inclòs on resideix l’investigat, localitzant en aquest immoble, ocultes en un dels buits de l’ascensor, una tauleta d’haixix, una bàscula de precisió i una clau que obria les caixes de registre d’electricitat de l’edifici.

Els investigadors van obrir aquestes caixes d’electricitat, per si en el seu interior poguera haver-hi oculta més droga, localitzant i intervenint diverses substàncies estupefaents, a les quals el sospitós prèviament havia lligat una corda per a extraure-les de l’interior de l’habitacle.

En total, els agents han intervingut 172 grams de cocaïna, 195 de MDMA, 270 grams de marihuana i 625 d’haixix, a més de dos vehicles, un telèfon mòbil, una bàscula de precisió i 13.455 euros.

Articles relacionats