10.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

La Policia Nacional deté a un home després d’agredir sexualment a la seua parella

 

 

• També l’hauria amenaçada de mort amb un ganivet, fent posat de clavar-li’l en l’abdomen

• Al llarg de la seua relació, la víctima hauria rebut insults i vexacions per part del presumpte agressor

• L’arrestat ha passat a disposició judicial, decretant-se el seu ingrés a la presó

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat valenciana de Gandia a un home de 28 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes d’agressió sexual i maltractaments en l’àmbit familiar, després de pel que sembla agredir sexualment a la seua parella, a més presumptament amenaçar-la de mort amb un ganivet.

Els fets haurien ocorregut aquest diumenge en un habitatge de la localitat. Els agents van esbrinar que una dona hauria sigut agredida sexualment pel seu nuvi, així com que presumptament aquest l’hauria amenaçada de mort amb un ganivet, fent posat de clavar-li’l en l’abdomen. Els investigadors també van poder saber que la víctima hauria patit maltractaments al llarg de la seua relació, com a insults i vexacions.

Per tot això, els policies han detingut al sospitós com a presumpte autor dels delictes d’agressió sexual i maltractaments en l’àmbit familiar. L’arrestat, amb antecedents policials per fets similars, ha passat a disposició judicial, decretant-se el seu ingrés a la presó. Així mateix, s’ha interposat una ordre d’allunyament de la víctima.

Articles relacionats