19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

La Policia Nacional deté a dues dones per agredir-se mútuament

 

• Les dones convivien en el mateix domicili malgrat haver trencat la relació

Agents la Policia Nacional han detingut en Gandia a dues dones de 23 i 28 anys, com a presumptes autores d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després d’agredir-se mútuament. Les dones convivien en el mateix domicili malgrat haver trencat la relació.

Els fets van ocórrer el dissabte sobre les nou i mitja de la nit, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091, perquè es dirigiren a un domicili de la localitat de Gandia, on pel que sembla hi havia una discussió entre convivents.

Immediatament, els agents van acudir al lloc i van localitzar dues dones, les quals presentaven diverses lesions visibles en cara i braços, a més de sang pel cos i pel sòl de l’habitatge.

Els policies van esbrinar que les dones eren exparella però convivien en el mateix habitatge, manifestant totes dues parts que després de tornar una d’elles a l’habitatge, van començar una discussió, empunyant una d’elles unes tisores de cuina amb les quals va intentar agredir a l’altra part causant-li diversos talls en nina i avantbraços, mentre que l’agredida va mossegar en la cara a l’altra causant-li lesions en el pòmul i diversos colps pel cos.

Davant tals fets, els agents van detindre a totes dues dones com a presumptes autores d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. Les arrestades, una d’elles amb antecedents policials per fets similars, han sigut posades a disposició judicial.

Articles relacionats