24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

La Policia Nacional deté a dos homes després de robar dues vegades en la mateixa casa

 

• A més de joies, diners, ordinadors, càmeres de fotos, i eines, van sostraure les claus d’un vehicle i el mateix turisme que es trobava estacionat a l’interior de la finca

• Els arrestats han passat a disposició judicial, decretant-se el seu ingrés a la presó

 Agents de la Policia Nacional han detingut  a Gandia a dos homes, de 27 i 39 anys, d’origen colombià, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força i robatori de vehicle. Els arrestats, pel que sembla, van accedir mitjançant escalament a l’interior d’un xalet en dues ocasions, amb tot just uns dies de diferència, sostraient nombrosos efectes de l’interior, entre ells les claus d’un turisme i el mateix vehicle que es trobava estacionat a l’interior de la finca.

Les investigacions dels agents es van iniciar després de tindre coneixement de la comissió de dos robatoris amb força en una mateixa casa de la localitat, entre finals d’agost i principis d’aquest mes. En totes dues ocasions, els sospitosos haurien accedit mitjançant escalament.

En el primer robatori, els ara detinguts haurien sostret 400 euros en efectiu, tres ordinadors portàtils, tres càmeres de fotos, dos discos durs, joies i targetes bancàries. En el segon, haurien robat 750 euros, joies, dos trepants, així com el vehicle familiar al costat de les seues claus.

Les perquisicions dels policies han permés detindre  a dos homes com a presumptes autors d’aquests fets. En el moment de l’arrest, un d’ells portava en una motxilla nombroses joies, un Ipod, un disc dur, un rellotge i una màquina d’afaitar, entre altres efectes, que van ser reconeguts pel seu legítim propietari i entregats a aquest.

Els investigadors, a més, van registrar els domicilis dels detinguts, on van trobar i van recuperar una càmera fotogràfica que hauria sigut sostreta de l’interior de l’habitatge, així com les claus i la documentació del vehicle, que va ser localitzat estacionat en la via pública.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial, decretant-se el seu ingrés a la presó.

Articles relacionats