12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

La Policia Nacional desmantella un punt de venda de marihuana

– La Policia Nacional desmantella un punt de venda de marihuana i deté a dos  persones per tràfic de drogues

A Gandia s’ha desmantellat un cultiu de 68 plantes, on s’ha detingut a dos homes, pare i fill, de 62 i 23 anys, d’origen espanyol, dedicats a la distribució d’esta substància a petita escala des d’un habitatge. 

Gaandia Marihuana

Dispositiu a Gandia

Les investigacions, dutes a terme per agents de la Brigada Local de Policia Judicial de Gandia, es van iniciar després de tindre coneixement de la possible existència d’un habitatge des d’on s’estaria distribuint marihuana a petita escala.

Després de diverses perquisicions els agents van constatar que nombroses persones es dirigien a l’immoble per a adquirir diferents quantitats de marihuana, aconseguint identificar al seu propietari. Posteriorment es va esbrinar que el pare de l’investigat disposava d’una casa rural en una urbanització d’una altra localitat valenciana, dirigint-se els agents al lloc on van localitzar grans plantes de marihuana en la parcel·la, fet que els va permetre conéixer que el pare s’encarregaria de les labors de cultiu i manteniment de la plantació.

Per tals fets, es va establir un dispositiu policial que va culminar recentment amb la detenció dels presumptes autors, pare i fill, duent a terme els posteriors registres en tots dos domicilis, intervenint-se un total de 68 plantes de marihuana, quasi set quilograms de cabdells, una màquina trituradora de plantes i un rifle d’aire comprimit.

Tots dos detinguts han passat a la disposició de l’autoritat judicial com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els detinguts han passat a disposició judicial com a presumptes responsables d’un delicte de tràfic de drogues, decretant-se l’ingrés a la presó de l’home.

Articles relacionats