11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

La Policia Nacional desmantella un laboratori i punt de venda de marihuana

– La Policia Nacional deté a quatre persones després de desmantellar un punt de venda de droga

• En el registre es va comprovar que l’habitatge servia com un laboratori de marihuana per a posteriorment distribuir-la a la menuda

• Es van intervindre 156 plantes, 241 esqueixos, un vehicle d’alta gamma, 455 euros en efectiu, dos telèfons mòbils, dues serres de podar, unes tisores i una navalla

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a quatre homes, amb edats compreses entre els 24 i 61 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, després d’intervindre en la golfa d’un habitatge situat en una zona de muntanya, 156 plantes de marihuana i 241 esqueixos.

L’operació va començar quan els investigadors van tindre coneixement que un gran nombre de joves contactaven de forma regular amb una persona que poguera estar proveint-los de marihuana, tant per al seu consum com la seua possible distribució.

Durant les investigacions els policies van esbrinar que el sospitós formava part d’un mateix nucli familiar els quals disposaven d’una casa de camp de la zona, des d’on es proveirien de la marihuana amb la qual presumptament traficarien.

Arran de les investigacions, els agents van desplegar un dispositiu policial i van practicar un registre a la casa en la qual van intervindre 156 plantes i 241 esqueixos de marihuana en procés d’assecatge, un turisme d’alta gamma BMW, 455 euros en efectiu, dos telèfons mòbils, una navalla, dues serres de podar, unes tisores i una bossa amb restes.

Els investigadors van observar que l’habitatge servia de laboratori per a preparar l’assecatge de la marihuana i posteriorment distribuir-la a la menuda.

Els detinguts, dos d’ells amb antecedents policials, van passar a disposició judicial, ingressant un a la presó.

Articles relacionats