11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Esquerra Unida de Gandia dona suport al company Joan Cogollos

• La Diputada a les Corts, Estefania Blanes, mostra el suport de l’organització al militant d’EUPV Gandia.

• El coordinador local i regidor, Nahuel González López, explica que des del diàleg de govern s’han d’entendre postures diferents en temes com la Ducal.

Esquerra Unida del País Valencià ha volgut manifestar el seu suport al company Joan Cogollos que hui tenia judici, i finalment s’ha ajornat a desembre, amb una roda de premsa on han comparegut la diputada a les Corts, Estefania Blanes, i el coordinador local Nahuel González.

La diputada i membre de l’executiva ha manifestat “Per a EUPV és importantíssima la lluita dels moviments socials, i en aquest cas l’exemple d’una persona com Joan Cogollos compromesa amb els que més pateixen” . Fiquem a disposició de les companyes de la PAH les ferramentes que disposem com el Grup Parlamentari d’Unides Podem-EUPV per presentar qualsevol iniciativa així com sumar-nos a les que actualment estan en marxa.

Per la seua banda, el regidor i coordinador local, Nahuel González, ha explicat que l’assemblea local d’Esquerra Unida ha manifestat el suport incondicional a Joan Cogollos. A més, ha comunicat el posicionament de l’assemblea a favor de què la Colònia Ducal es mantinga com un espai arquitectònic singular i un valor cultural patrimonial que enforteix la imatge de Gandia. “Com van ficar al nostre programa electoral, és important fer valdre la nostra ciutat més enllà del sol i platja. Igual que defensem els espais naturals, hem d’apostar pel patrimoni cultural com un valor més de Gandia”. “En un moment on el model turístic ja està saturat, els esforços s’han de centrar a garantir la desestacionalització i explotar responsablement i sostenible l’oferta cultural i patrimonial de la qual el nostre terme és tan ric”

El coordinador també ha manifestat que encara és prompte i que el procediment serà llarg i s’ha de mantindre un diàleg coherent dins del Govern del Serpis que puga mantindre la solidesa d’avant una situació social i sanitària com la que estem visquen. “Hem demostrat que en temes com la gestió de la pandèmia som un govern molt fort i que ha sumat inclús a l’oposició per garantir ajudes i esforços en un moment dramàtic per a la ciutat”. “És natural dels governs de coalició tindre discrepàncies en assumptes puntuals, però s’hi han de respectar les formes”.

Articles relacionats