13.5 C
Gandia
Dimarts, 6 desembre, 2022

La Policia Local de Tavernes  imposa 27 sancions per incompliment de les mesures contra la COVID-19

  • Durant la primera quinzena del mes de novembre s’han tramitat 27 denúncies a vianants i conductors que no complien la normativa

  • La Policia Local ha intensificat els controls en les zones d’esbarjo, establiments públics i centres educatius del municipi per a vetllar pel compliment de les mesures vigents

La Policia Local de Tavernes de la Valldigna ha imposat durant la primera quinzena del mes de novembre un total de 27 sancions a vianants i conductors de vehicles per incompliment de les mesures vigents de prevenció contra la COVID-19. Entre les infraccions més comuns es troben l’incompliment del confinament nocturn i l’absència d’ús de la mascareta. A més de les sancions, s’ha identificat un total de 110 persones.

Els agents de la Policia Local fan controls diaris per a vetllar pel compliment de la normativa en la lluita contra la COVID-19, i s’han intensificat els controls a vianants i vehicles, en establiments públics i terrasses en la via pública, zones d’esbarjo, especialment els parcs infantils que es mantenen tancats, i en tots els centres educatius, que compten amb la presència d’agents durant l’entrada i eixida de l’alumnat.

Per a la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament de Tavernes i la Policia Local van posar en marxa un operatiu especial al cementeri municipal, tant a l’esplanada com a l’interior, amb l’ajuda del dron per a controlar la capacitat i la distància de seguretat entre usuaris.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, destaca “la importància de la corresponsabilitat de la població en la lluita contra la COVID-19. La Policia Local de Tavernes du a terme un gran treball fent complir les normes i protegint els veïns davant comportaments irresponsables”.

Articles relacionats