15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

La Policia Local de Gandia tanca l’accés al Molló de la Creu e

La Policia Local de Gandia tanca l’accés al Molló de la Creu en la zona del Camí de la Perdició-Cases de l’Algar per perill de despreniments

· Els agents locals han desallotjat 12 residents, ha senyalitzat la zona i preguen a la ciutadania que no accedisca, de cap manera, a la zona afectada

La Policia Local de Gandia ha procedit a tancar l’accés al Molló de la Creu en la zona del Camí de la Perdició-Cases de l’Algar, després que ahir dijous es produïren una sèrie de despreniments en aquesta zona de muntanya.

Aquest fet va obligar els agents locals a desallotjar a un total de 12 persones que resideixen en algunes de les cases situades en aquesta zona. Aquestos residents hauran de romandre temporalment fora dels seus habitatges fins a nou avís.

Donat que la zona afectada pels despreniments és de propietat privada, l’Ajuntament de Gandia ha actuat, en primera instància, per a salvaguardar la vida de les persones que podrien veure afectada la seua integritat a causa d’aquestos despreniments.

IMG 20211126 205540

D’altra banda, la Policia Local ha senyalitzat la zona afectada per evitar que transite qualsevol ciutadà. Per últim, l’Ajuntament de Gandia ha convocat, d’una banda, una reunió amb els propietaris d’aquesta àrea del Molló de la Creu, i d’altra banda, un encontre amb els residents, per explicar-los la situació de primera mà i aportar la informació de la qual disposa el consistori en aquests moments.

IMG 20211126 205513

Des de l’Ajuntament de Gandia es prega a la ciutadania que faça cas de les indicacions de la Policia Local i que no accedisca, de cap manera, a la zona del Camí de la Perdició-Cases de lAlgar fins a nou avís.

Articles relacionats