16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Detingut un home de 48 anys a Gandia per insultar i amenaçar de mort a quatre joves amb un ganivet 

Detingut un home de 48 anys a Gandia per insultar i amenaçar de mort a quatre joves amb un ganivet 

• La Policia Nacional deté a un home per un delicte d’odi i amenaces greus

• Va insultar i va amenaçar de mort a quatre joves, dos d’ells menors d’edat pel seu origen

• Es va enfrontar als agents brandant un ganivet de 15 centímetres

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 48 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’odi i amenaces greus amb arma blanca, després d’insultar i amenaçar de mort a quatre joves, dos d’ells, menors d’edat pel seu origen. S’ha confiscat un ganivet de 15 cm aproximadament.

Els fets van ocórrer cap a les dotze menys quart d’anit quan una patrulla es trobava realitzant labors pròpies de la prevenció de la seguretat ciutadana en ser requerida per quatre joves que manifestaven que moments abans un home els estava insultant des d’un balcó, pel que sembla proferint-los insults com ara; moros de merda o que ací és Espanya i que se n’anaren al seu país i que els havia dit que s’esperaren que anava a baixar per a rebentar-los.

Mentre els policies recaptaven tota la informació va aparéixer el sospitós empunyant un ganivet de grans dimensions, i cridant “Us mataré putos moros de merda” es va dirigir a ells.

Immediatament, els agents van sol·licitar suport i van comminar a l’home perquè soltara el ganivet, fent aquest cas omís al principi a les indicacions dels agents. Després d’aconseguir que deposara la seua actitud i que soltara l’arma, els policies ho van detindre com a presumpte autor dels delictes d’odi i amenaces greus.

El detingut, amb una trentena d’antecedents, ha passat a disposició judicial.

Articles relacionats