12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

La Policia Local de Gandia disposa de noves dependències a la platja

La Policia Local de Gandia disposa de noves dependències a la platja

· L’edifici s’ha instal·lat al solar que ocupava l’antiga oficina de turisme situada a primera línia

El regidor delegat de Seguretat, Nacho Arnau, acompanyat el regidor de Turisme, Vicent Mascarell i altres membres de la corporació municipal han visitat aquest matí les instal·lacions de les noves dependències de la Policia Local situat a la platja de Gandia al passeig Marítim, 46.

Una actuació programada per a després de l’estiu però que s’ha avançat a causa de les necessitats provocades per la crisi sanitària. D’aquesta manera, i després de la demolició de l’antic edifici, s’ha instal·lat una sèrie d’espais modulars destinats a donar servei a la ciutadania i els agents. “Hem fet un esforç administratiu important per poder tindre hui aquesta infraestructura funcionant”.

Arnau ha destacat que durant aquest estiu s’ha doblat la vigilància a la platja. “Ara disposem de quadre quads durant els dos torns del dia i del buggy a la nit. Tindre un reté a la meitat de la platja ens permet una presència molt més ràpida en cas que hi haja algun problema” i ha recordat que “hem de seguir complint amb les obligacions de la nova normalitat: utilitzar sempre la màscara i mantindre la distància”.

La instal·lació modular conta amb una oficina d’atenció al ciutadà, a més d’espais destinats als agents i els vehicles que utilitzaran durant aquests mesos.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats