19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

El PP vota en contra d’una ajuda directa de 100.000 euros per al turisme de Gandia segons denuncia el PSOE

 

• Vicent Mascarell: “El mateix PP que no para de demanar ajudes per al sector turístic de la nostra ciutat, és capaç ara d’oposar-se als interessos del nostre turisme”

• El PSPV-PSOE de Gandia considera que el PP ha actuat de manera irresponsable i negligent davant un sector del qual viuen moltes famílies gandianes

El diputat provincial d’Hisenda i Innovació, i regidor de Turisme i Platges de l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha lamentat que el PP haja votat en contra d’una iniciativa de l’equip de govern de la Diputació de València, amb la qual Gandia rebrà una ajuda directa de 100.000 euros destinada a polítiques turístiques.

Aquesta proposta, que es va aprovar el passat dimarts gràcies a la majoria progressista governant a l’ens provincial, suposa una important injecció econòmica per a un dels sectors més castigats per la crisi del coronavirus.

Mascarell ha recalcat la contradicció amb la qual es veu immersa el Partit Popular, ja que “el mateix PP que no para de demanar ajudes per al sector turístic de la nostra ciutat —sense anar més lluny esta mateixa setmana per a l’oci nocturn—, és capaç ara de posicionar-se en contra del sector oposant-se a esta ajuda tan necessària per al nostre turisme”. L’edil socialista ha assenyalat que “no ens expliquem com el PP pot oposar-se a què Gandia rebra esta substancial quantitat econòmica. Quan ha estat votant a favor periòdicament de totes les ajudes nominatives per a altres ciutats de la província de València”.

Els Socialistes de Gandia considerem que este posicionament per part del PP és un atac al turisme de la nostra ciutat, Un partit que ha actuat de manera irresponsable i negligent davant un sector del qual viuen moltes famílies gandianes. Per tant, sol·licitem als dirigents locals del PP de Gandia, encapçalats per Víctor Soler, que expliquen públicament, si és que poden, per què s’han posicionat en contra dels interessos de la ciutat“.

Del PP de Gandia ja sabíem que quan governa és capaç d’arruïnar-nos econòmicament impedint-nos que puguem invertir més recursos propis en turisme, ja que encara estem pagant el deute que ens van deixar. El que desconeixíem era la seua capacitat de continuar perjudicant el sector turístic i a la ciutat, fins i tot estant en l’oposició”, ha manifestat el també vicesecretari d’Organització del PSPV-PSOE de la província de València.

Cal destacar que l’Ajuntament de Gandia ja ha tret una línia d’ajudes directes dotades amb 425.000 euros per al foment de l’activitat turística i pal·liar els efectes negatius de la pandèmia en el turisme local. El termini per a la seua sol·licitud finalitza el pròxim 4 d’agost. “Gandia és l’únic municipi que més diners està destinant al sector turístic en la crisi de la covid-19. Estem parlant de la major ajuda econòmica mai plantejada de manera directa a un sector concret. I que  està format majoritàriament per autònoms i pimes”, hi ha conclós Mascarell.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats