LA POLICIA DE GANDIA POSA 100 SANCIONS PER BOTELLOT, 71 PER FESTES EN APARTAMENTS I 5 PER ORINAR AL CARRER

La Policia Local de Gandia va realitzar el passat cap de setmana tot un seguit d’actuacions relacionades amb el compliment de l’ordenança de convivència i els agents van imposar un total de 100 actes per botellot i 71 per comportament incívic dins d’habitatges particulars, a més de dues actes per soroll en locals i 7 per música a elevat nivell en cotxes.

També es van imposar 5 sancions per orinar a la via pública, es van realitzar sis confiscacions de droga, es va actuar en dues baralles, es va realitzar una confiscació de material falsificat que s’estava produint per part d’un venedor ambulant, i es van posar 4 denúncies per a vehicles.

L’edil responsable de Seguretat, Trànsit, Mediació i Convivència, Àngels Pérez, ha valorat les dades destacant que «amb l’arribada de la temporada estival, augmenta l’afluència a la platja i la ciutat que pot acabar provocant molèsties als veïns. Tot el dispositiu especial del cos de la Policia Local ja està preparat i actuarem contra qualsevol infracció d’aquest tipus, ja que garantir la convivència entre l’oci i el descans és un dels nostres compromisos ferms».

Et Pot Interessar