La Policia assalta a Gandia un pis on s’havia atrinxerat un presumpte maltractador

Agents de la Policia Nacional han detingut en la matinada de diumenge a Gandia a un home de 45 anys com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere, després d’agredir a la seua parella i atrinxerar-se en el domicili sota l’amenaça d’agredir als policies si entraven i llevar-se la vida. Va enviar diversos missatges acomiadant-se dels seus afins. Els Grup d’Operacions Especials (GOES) va assaltar el domicili i va evitar que sautolesionara. 
Els fets van ocórrer la vesprada del dissabte a Gandia quan els agents van ser comissionats a un carrer de la localitat on hi havia una dona desorientada i molt nerviosa que pel que sembla havia sigut agredida per la seua parella.
Els agents es van dirigir immediatament al lloc on després d’atendre la dona i sol·licitar serveis sanitaris per a ser assistida, van esbrinar que aquesta presumptament havia sigut agredida per la seua parella en el seu domicili. Pel que sembla després d’una forta discussió l’hauria colpejat amb punyades en la cara i cap, arrapat i posat un ganivet de cuina en el coll, mentre l’amenaçava de mort. A més aquest episodi, suposadament no hauria sigut l’única agressió ja que en ocasions anteriors ja l’hauria agredit tant física com psicològicament amb insults i amenaces. 
Els policies van acudir al domicili en el qual es trobaria l’agressor, negant-se a obrir la porta, i entaulant una conversa a través de la mateixa alhora que comptava tindre diversos ganivets en el seu poder i la intenció de llevar-se la vida, així com d’agredir als policies si accedien i posteriorment llevar-se la vida. 
Els agents, mentre tractaven de tranquil·litzar-lo i convéncer-lo perquè obrira la porta van esbrinar que hava enviat diversos missatges al seu entorn familiar i d’amistats acomiadant-se i contant que s’anava a llevar la vida. Els policies per a evitar-ho es van retirar del lloc i van establir les vigilàncies oportunes fins que els GOES van accedir a l’habitatge i van reduir al sospitós, que va tractar d’agafar un ganivet per a autolesionar-se, però va ser evitat pels policies. El detingut tenia al seu voltant nombrosos ganivets.
El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Et Pot Interessar