15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

La Poefesta 2024 se celebrarà el 12 d’abril

Ja hi ha data per a celebrar la pròxima Poefesta: el 12 d’abril de 2024. El 19é Festival de Poesia d’Oliva tindrà lloc al Centre Polivalent d’Oliva i comptarà amb la participació, entre d’altres, dels últims premis nacionals de poesia i d’una de les veus més valorades del panorama musical espanyol, reconeguda, entre altres guardons, amb la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts.

Àngels Gregori, directora artística del Festival de Poesia d’Oliva: “Amb aquest canvi de data, la Poefesta torna a la primavera, l’estació que la va veure nàixer l’any 2005. Estem molt contents i agraïts perquè el Festival de Poesia d’Oliva manté el suport de l’Ajuntament d’Oliva perquè continue mantenint la qualitat i les primeres figures que l’han caracteritzat durant tots aquests anys.”

Ramona Pérez, regidora de Cultura, Música i Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva: “La Poefesta és una de les principals activitats que organitza l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva. És tot un referent poètic i cultural a la Comunitat Valenciana, i per part de l’Ajuntament d’Oliva, tindrà tot el suport institucional perquè així continue.”

Per la seua banda, l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Pastor, ha volgut destacar la bona relació existent amb la directora artística de la Poefesta, Àngels Gregori, especialment després de la seua dimissió com a directora de la Fundació Francisco Brines: “Ens hem reunit diverses vegades i estem treballant conjuntament pequé la nostra Poefesta continue tenint el prestigi que l’ha caracteritzada des dels seus inicis. Pròximament s’informarà dels poetes i els artistes que participaran en el XIX Festival de Poesia d’Oliva.”

Articles relacionats