14.8 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

En el 2024 La Safor comptarà amb una nova prova de ciclisme femení “La Pionera Race”

 

La comarca de La Safor albergarà el pròxim 15 de setembre del 2024 una prova de categoria UCI denominada la Pionera Race en la modalitat femenina i de segona categoria.

Esta prova trenca totalment el calendari femení espanyol, ja que normalment les carreres acabaven el mes de juny i ara amb esta prova de categoria UCI, les ciclistes podran allargar la temporada.

L’empresa organitzadora de l’esdeveniment és SLT Sport Màrqueting de Gandia, el seu president Sergio Camarena ha revelat a este mig que “hem promogut està carrera pionera en estes dates perquè molts més clubs ens seguisquen i donen un calendari més ampli a les xiques com ocorre en la modalitat masculina”.

La prova recorrerà tota La Safor i de moment no se sap ni l’eixida ni l’arribada. S’espera la participació d’alguns equips estrangers i qui sap d’algun de primera fila encara que s’espera donar l’oportunitat als equips nacionals.

Amb anterioritat de la Pionera Race es disputarà en terres valencianes, concretament el mes de febrer, la setmana Ciclista valenciana on precisament Sergio Camarena també és el seu fundador.

Articles relacionats