19.7 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

La Platja d’Oliva testimoni dels primers Campions de la Copa del Món Júnior de Wing Foil

• La platja Pau Pi d’Oliva ha sigut l’escenari de la primera Youth World Cup Wing Foil en les disciplines de Surf Freetyle i Surf Eslàlom

• El francés Ezio Bastanelli, els espanyols Xavi Corr i Nia Suardíaz i l’americà Chris McDonald s’han alçat amb el títol de campions juvenils d’aquesta modalitat.

• La cita ha congregat a 36 riders procedents d’11 nacionalitats diferents

• S’ha celebrat també la Copa d’Espanya WingFoil Surf Freestyle en la qual finalment han participat 19 riders, entre els quals destaquen els internacionals Nia Suardíaz en la disciplina femenina i Xavi Corr en la masculina, flamants campions d’Espanya 2022 en la prova de Chiclana.

Des de dijous passat, 23 de juny, Oliva ha sigut el millor camp de regates per a la primera Copa del Món juvenil de Wing Foil en les disciplines de Surf Freetyle i Surf Eslàlom, un campionat avalat per la Global Wingsports Association.

Quatre dies d’intensa competició, afavorida per les bones condicions del vent, Oliva ha proclamat als primers campions júniors del Món de les diferents categories, tant del Freestyle com de l’Eslàlom.

Copa d’Espanya WingFoil Surf Freestyle

Paral·lelament a la Copa del Món júnior s’ha disputat la Copa  d’Espanya WingFoil Surf Freestyle, avalada per la Real Federació Espanyola de Vela i la Federació Valenciana de Vela amb la coorganització del Club Nàutic d’Oliva.

Els riders d’aquesta competició es van convocar el dissabte a primera hora del matí amb la presència de 19 competidors entre els quals destacaven els internacionals Nia Suardíaz en la disciplina femenina i Xavi Corr en la masculina, flamants campions d’Espanya 2022 en la prova de . Des de l’inici del matí es començaren a fer mànegues fins que el vent va deixar de bufar passades les 20 hores.

Articles relacionats