10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

La Platja d’Oliva acull la Fira del Comerç VORAMAR 2022

El pròxim dissabte 6 d’agost, des de les 19.00 h fins a les 00.30 h, el carrer de la Mar Mediterrània de la platja d’Oliva acollirà la Fira del Comerç VORAMAR 2022 amb una àmplia oferta comercial de tots els locals d’Oliva per a tot el veïnat i visitants de la nostra ciutat.

Oliva Fira del Comerc Voramar 2022

Un total de 14 comerços participaran en la  Fira VORAMAR 2022, i oferiran els seus productes al millor preu, dels sectors de moda infantil i adult, calçat, òptica, estètica, joieria, floristeria, art, productes naturals, oportunitats, regals, etc. A més dels bons preus, la clientela podrà adquirir €urACCOs en la mateixa fira, amb un descompte del 33%, és a dir, les persones paguen 20 euros i reben 30 €urACCOs per a consumir en el VORAMAR. En total, circularan 1500 €urACCOs durant aquesta jornada, fins que es liquiden.

Segons la presidenta d’ACCOFanny Sanchis, “VORAMAR és una gran oportunitat per a apropar el comerç local tant als residents d’Oliva com als turistes que ens visiten aquests dies. És fonamental que es donen a conéixer els comerços locals, oferint productes de gran qualitat, amb una atenció personalitzada, a preus rebaixats. A més, comptem amb un descompte particular que suposa adquirir €urACCOs en la mateixa Fira”.

L’alcaldessa d’Oliva i regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer, ha volgut assenyalar que “es tracta d’una jornada comercial d’alt valor i importància per a la nostra ciutat, ja que ofereix la possibilitat a les empreses de promocionar-se i vendre el seu producte, i a la ciutadania de poder-lo adquirir a preus rebaixats. A més a més, suposa un estímul al comerç local i a la mateixa ciutat d’Oliva, doncs també és un atractiu per a les persones que visiten la zona”. “Com sempre, estem molt satisfetes del treball i de la col·laboració amb ACCO per dur endavant iniciatives tan atractives com VORAMAR i com no podria ser d’altra forma, seguirem fent-ho de la mà per potenciar el comerç d’Oliva com hem fet fins ara.” Ha volgut afegir Balaguer.

Comerços que assistiran a Voramar 2022: Mavi Joguets. Arpe Óptica. Món menut, Mavi Robes Moda, La Joia, Flors ElviAtypical. Maria Rosa Salelles, ArtEventsGallery. Gauss Moda, Nova Milotxa, Oleyo Creativa y Punto Natural. Amb la participació de l’associació convidada AFISA.

Articles relacionats