19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

La platja de Gandia serà l’escenari del Campionat de Ciclisme Autonòmic d’Escoles

– Gandia acull el Campionat de ciclisme Autonòmic d’Escoles el pròxim 27 de juny

. Lyidia Morant: “L’activitat es trasllada als voltants del camp de rugbi de la platja per evitar aglomeracions i per poder assegurar el compliment de les mesures de seguretat”

. Javier Puente: “Esperem la participació d’uns 500 xiquets i xiquetes procedents de 50 escoles de ciclisme de la Comunitat Valenciana”.

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, acompanyada del director de l’Escola de Ciclisme TriaSport-Mafroda de Gandia, Javier Puente, ha presentat aquest matí en roda de premsa el Campionat Autonòmic d’Escoles Comunitat Valenciana que es desenvoluparà al costat de l’Hotel Tres Anclas de la Platja de Gandia el diumenge dia 27 de juny a les 10 hores amb la participació de vora 500 xiquets i xiquetes procedents de 50 escoles de ciclisme de la Comunitat.

Respecte del campionat, Morant ha agraït al club la implicació i l’organització d’aquest esdeveniment que “casa molt bé amb la filosofia de l’Ajuntament de Gandia de foment i promoció d’esport base” i ha assenyalat aquest any l’activitat es trasllada de primera línia de platja, on s’hi ha desenvolupat habitualment, al camp de rugbi situat al costat de l’Hotel Tres Anclas “per evitar aglomeracions i per poder assegurar el compliment de les mesures de seguretat, especialment la distància de seguretat, i perquè els pares i mares puguen gaudir de l’esdeveniment sense haver de confluir en les zones més massificades de la platja de Gandia, ja que ens trobem pràcticament en plena temporada estival”.

Per la seua banda, Puente ha detallat que “al campionat autonòmic participaran uns 500 xiquets i xiquetes procedents de 50 escoles de ciclisme de la Comunitat (20 escoles procedents de la província d’Alacant, 16 de València i 14 de Castelló), entre ells 16 xiquets i 7 xiquetes de l’Escola TriaSport de Gandia”. Així mateix, ha detallat que “l’esdeveniment arrancarà a les 10 hores amb una prova d’habilitat on competiran els 5 millors ciclistes de cada categoria (promesa, amateur, aleví i infantil) i província, i a partir de les 10:30 h s’iniciarà la competició amb tres carreres per categoria (primer, segon i dones). La prova, que conclourà sobre les 13:30 hores, comptarà amb un circuit d’1 quilòmetre que començarà i finalitzarà a les portes de l’Hotel Tres Anclas”.

Articles relacionats