15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

La Platja de Gandia obrirà la temporada el 13 de març

– Malgrat les afeccions del temporal, Gandia es convertirà en la primera platja de la província que obri la seua platja amb els serveis en marxa

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que la platja de Gandia serà la primera que arranque la temporada amb els serveis en marxa.

Mascarell ha volgut destacar el treball que s’ha realitzat des del consistori per fer possible la mesura “tot i els temporals i dels danys que van afectar la platja Nord, podem anunciar que Gandia tindrà aquesta setmana els seus serveis de sorra i vigilància (12 efectius) funcionant. Normalment, aquest inici es produeix el 15 de març però aquest any ho hem avançat al dia 13 amb motiu de les falles per donar servei als milers de visitants que esperem rebre”.

L’edil també ha informat que aquesta mateixa setmana s’han iniciat els treballs de retirada de canyes a les platges de Venècia i Rafalcaid per tal que estiguen a punt per a l’arribada de la Setmana Santa.

Articles relacionats