16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

La IV Gala del Turisme de Gandia comença a rodar

Vicent Mascarell ha informat que la IV Gala del Turisme se celebrarà el pròxim 29 d’abril a l’Espai Baladre de la platja. Una Gala on l’actual executiu pretén aplaudir l’esforç i dedicació que des del sector privat es realitza diàriament en l’àmbit del turisme.

D’aquesta manera, s’ha establit del 9 de març al 14 d’abril el període per presentar candidatures. Les bases i el formulari d’inscripció estaran des de hui a disposició dels interessats en www.visitgandia.com.

La Gala tindrà pràcticament la mateixa estructura que l’any passat. D’una banda es reconeixerà a tots els establiments i entitats que han estat certificats en SICTED durant aquest any.

Posteriorment, s’atorgaran quatre tipus de reconeixements i premis:

1.- Reconeixement a l’impuls del Turisme de Reunions, Incentius, Congressos i Esdeveniments (Mice). S’atorgarà a qui haja contribuït a la realització d’activitats que repercutisquen de manera positiva en el turisme de Gandia, reconeixent així els mèrits de persones o col·lectius que es caracteritzen pel seu compromís, esforç i dedicació a l’hora d’atraure el destí de reunions, incentius, congressos i esdeveniments (no esportius) que contribuïsquen a la desestacionalització. A més, aquest any i en aquest apartat, també es contemplarà reconéixer el treball d’empreses o entitats que organitzen grans operatives turístiques a la ciutat.

2.- Reconeixement a l’impuls del turisme associat a esdeveniments esportius. S’atorgarà a qui haja contribuït a la realització d’activitats esportives que contribuïsquen a la desestacionalització.

3.-Premi a la trajectòria turística, innovació i / o aposta per la qualitat. S’atorgarà a aquelles empreses que hagen desenvolupat iniciatives empresarials o de dinamització de productes o aquelles que hagen destacat en la seua professió en pro del nostre turisme.

4.- Com a novetat, s’atorgarà un reconeixement especial del jurat a la persona o entitat que haja contribuït a la difusió de la marca turística Gandia.

Pel que fa al jurat, aquest estarà presidit per Vicent Mascarell i comptarà com a vocals amb:

– José Luis Wagner, Turisme Comunitat Valenciana:
– Evarist Caselles, director del Patronat Provincial de Turisme “València Turisme”
– Lola Teruel, Campus de Gandia de la UPV
– Vicente Frasquet, representant de la Comissió de Turisme de FAES
– Balbina Sendra, representant de la Xarxa d’Espais Culturals de Gandia
– Premiats en l’última edició. (Restaurant Parsifal, Càmping l’Alqueria, ACG Fideuà de Gandia)
– Secretària: Olatz Megía, tècnica de Turisme de l’Ajuntament de Gandia.

Articles relacionats